Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!

Válassza ki a kívánt termékeket és tegye őket a kosárba.

A kosárból a "Megrendelés" gomb megnyomása után eldöntheti, hogy regisztráció nélkül kíván vásárolni, regisztrál, vagy ha ezt már korábban megtette, bejelentkezik. Mi kényelmi okok miatt a regisztrációt javasoljuk, így egy következő vásárlás alkalmával nem kell újra megadnia a szállítási és számlázási adatait.
Az adatok megadása, majd a szállítási és fizetési lehetőségek kiválasztása után ellenőrizze le a vásárlási összesítőt, majd adja le rendelését.

A rendszer automatikusan visszaigazolja a vásárlást: a megadott címre küldünk egy e-mailt. Ebben az e-mailben megtalálja a rendelésének számát, megrendelt termékek árát, darabszámát és a szállítási költséget, valamint a szállítási és számlázási adatokat.

A megrendelését teljesítjük. A terméket becsomagoljuk, és átadjuk a futárszolgálatnak. Erről egy újabb e-mailben értesítjük Önt.

- A GLS futárszolgálat email értesítést küld Önnek, ha átvette a csomagot tőlünk. Ebben az e-mail-ben megtalálja a csomagszámot és a kiszállítás várható időpontját.

A szállítás reggelén a GLS email és sms értesítést küld Önnek a szállítás 3 órás intervallumáról (pl 10:00-13:00 között), valamint a futár telefonszámáról.

Ha a szállítás időpontja nem megfelelő Önnek, vagy egyéb információt szeretne közölni a futárral, kérjük hívja a GLS ügyfélszolgálatát.

+36 29 886700

Híváskor készítse elő a csomagszámát.

- GLS CsomagPontos és csomagautomatás átvétel esetén a GLS email értesítést küld, amint a csomagot tőlünk elviszi, valamint sms és email értesítést küld, amint a csomag átvehető a kiválasztott GLS CsomagPonton.

 

A megadott napon a futár kézbesíti Önnek a csomagot. Önnek a csomag ellenértékét a futárnak kell átadnia.

Ezzel be is fejeződött a vásárlás.

Ilyen egyszerűen juthat hozzá a kiválasztott termékhez.

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

 

 

 

Figyelmeztetés