Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!

Nincs termék a kosárban!
Vásárláshoz kattintson ide!

A futárszolgálat kizárólag munkanapokon és munkaidőben (szállítási körút alapján) szállítja ki a csomagokat, ezért kérjük, olyan szállítási címet szíveskedjenek megadni, ahol az átvétel munkaidőben megoldható.
A szállítással kapcsolatos vásárlói kéréseket áruházunk mindig továbbítja a GLS futárszolgálatnak. A kérés teljesítése nem áruházunk feladata, ezért annak teljesítéséért nem vállalunk felelősséget. Ha a szállítással kapcsolatos észrevételei vannak, hívja telefonon a GLS ügyfélszolgálatát:
+36 29 886700

Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget.

Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti. A vásárló átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék vételárat (a szállítási költség kivételével) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. Az áru visszavételének feltétele, hogy az áru ép és sértetlen legyen! Kérjük, a megrendelt árut óvatosan bontsa fel! A csomagolást, a számlát és egyéb okmányokat (például: Jótállási jegyet) az elállási határidő lejártáig őrizze meg. Cipőknél, papucsoknál a visszaküldéshez szükség van a termék dobozára is. Fontos, hogy a doboz eredeti állapotában legyen: ne legyen elvágva vagy összefirkálva, ragasztószalagozva.

 

A megrendelt terméket, ha az van raktáron 2-5 munkanapon belül küldjük Önnek GLS futárral vagy GLS CsomagPonton és Csomagautomatán kersztül. Az ettől eltérő szállítási időpontot feltüntettük a termékeknél, vagy e-mail-ben, telefonon értesítjük Önt a hosszabb szállítási időről.

MPL futárszolgálattal: 30 napon belül küldjük a termékeket (csomagfeladást havi 1 alkalommal tudunk vállalni).

 

A kiszállítás időpontjáról kizárólag email-ben és SMS-ben küldünk értesítést.

Telefonos értesítés nincs.

Figyelmeztetés