Kosár ürítése?
Új Jelszó Kérése

 

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!

Kosár

Nincs termék a kosárban!
Vásárláshoz kattintson ide!

A megrendelés véglegesítése előtt, kérjük ellenőrizze a kiválsztott termék méretét.
A futárszolgálat kizárólag munkanapokon és munkaidőben (szállítási körút alapján) szállítja ki a csomagokat, ezért kérjük, olyan szállítási címet szíveskedjenek megadni, ahol az átvétel munkaidőben megoldható.
A szállítással kapcsolatos vásárlói kéréseket áruházunk mindig továbbítja a DPD futárszolgálatnak. A kérés teljesítése nem áruházunk feladata, ezért annak teljesítéséért nem vállalunk felelősséget. Ha a szállítással kapcsolatos észrevételei vannak, hívja telefonon a DPD ügyfélszolgálatát.
+36 1 501 6204
+36 40 100 373

Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget.

Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti. A vásárló átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék vételárat  (szállításAz i költség kivételével) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. Az árú visszavételének feltétele, hogy az árú  ép és sértetlen legyen! Kérjük, a megrendelt árút óvatosan bontsa fel! A csomagolást, a számlát és egyéb okmányokat (például: Jótállási jegyet) az elállási határidő lejártáig őrizze meg. Cipőknél, papucsoknál a visszaküldéshez szükség van a termék dobozára is. Fontos, hogy a doboz eredeti állapotában legyen. Ne legyen elvágva vagy összefirkálva, ragasztószalagozva.

 

A megrendelt terméket, ha az van raktáron 2-5 munkanapon belűl küldjük Önnek futárral vagy Pick Pack Ponton kersztül. Az ettől eltérő szállítási időpontot feltüntettük a termékeknél, vagy e-mail-ben, telefonon értesítjük Önt a hosszabb szállítási időről.

 

A kiszállítás időpontjáról kizárólag email-ben küldünk értesítést.

Telefonos értesítés nincs.

Webáruház készítés