Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!



SENI CARE hidratáló sampon 3% Urea 500 ml

SENI CARE hidratáló sampon 3% Urea 500 ml
2 390 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap
  • Ajánlott száraz, érzékeny, irritációnak kitett fejbőr ápolására.
  • Visszaállítja a haj természetes megjelenését minden haj típusnál.
  • A fejbőr sima és hosszan táplált marad.
  • Urea tartalmának köszönhetően biztosítja a fejbőr hidratáltságát, megakadályozza a gyulladások kialakulását és javítja a sebesült szövetek regenerálódását.

Mi az az UREA?

Szobahőmérsékleten színtelen és szagtalan szilárd anyag, amelyet anorganikus sókból, káliumcianátból és ammóniumszulfátból állítanak elő. Az urea természetes anyag, mivel természetes, szerves alkotórészként jelen van a külső epidermisben.

A fehérje-anyagcsere egyik legfontosabb végterméke, majdnem minden testfolyadékban megtalálható. A bőr egyik természetes hidratáló faktoraként tartják számon, verejtékezés útján kerül a külső bőrrétegekbe.

A száraz bőrű embereknél az ureakoncentráció 50%-kal csökken. A pikkelyes bőrű vagy neurodermatitises, és az érett bőrű pácienseknél a veszteség még nagyobb.
A kor előre haladtával a test bőrlipid-termelése és víztároló képessége csökken. A bőr egyre szárazabb, nyersebb és pikkelyesebb lesz. Megjelennek a finom ráncok. Az olyan természetes hidratáló faktorok lokális alkalmazásával, mint az urea, a bőr víztároló kapacitása megnő.

A hidratálók alkalmazása naponta újból hidratálja a bőr felső rétegeit, s ezáltal simábbá, finomabbá és a környezettel szemben védettebbé teszi azt.


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    1490
    Szállítási idő
    3 munkanap

Figyelmeztetés