Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!THERMAL kristály párna 11x 22 cm

THERMAL kristály párna 11x 22 cm
3 890 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap
  • Thermál Kristály Párna
  • 11 x 22 cm

Egy természetes, organikus ásványi anyagot (Thermál Fürdőkristályt) tartalmazó különleges holisztikus termék, amely mikrohullámú sütőben felmelegítve természetes módon kezeli/enyhíti a reumatikus, ízületi, migrénes, menstruációs, görcsös fájdalmakat, izomhúzódást, valamint mélyhűtőben lehűtve rovarcsípéseket, könnyebb horzsolásokból eredő felületeket kezel rendkívül hatékonyan a test bármely pontján.
Az áramló hő élettani tulajdonságait fokozza a mikrocellás természetes iontoforézis.

A hő, melyet a meleg sókristályok közvetítenek, a terapeuták és természetgyógyászok által javallott, fentebb leírt diszkomfort érzetek megszüntetését segíti.

Használat módja:
A thermál kristály párnát melegen és hidegen is alkalmazhatjuk.
A párna végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető. Az újabb használat előtt vízpermettel nedvesítsük meg a belső kristályt tartalmazó vászon párnát, hogy a mikrohullám el tudja végezni a melegítést. Teljesítménytől függően kb. 40-60 másodperc melegítés ajánlott 38-44 C°-ig.

A melegítés és hűtés során az esetleges sérülések elkerülése miatt használjon háztartási védőkesztyűt!
Már nagyanyáink is használták ezt a jó házi gyógymód

 

  


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    1490
    Szállítási idő
    3 munkanap

Figyelmeztetés