Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!


QMED Dinamikus ülőpárna pumpával KÉK 33 cm
QMED Dinamikus ülőpárna pumpával KÉK 33 cm

A termék megegyezik a: QMED Egyensúlyozó korong pumpával KÉK 33 cm és QMED BALANCE DISK Dinamikus ülőpárna, egyensúlyozó korong KÉK 33 cm termékekkel.

  • Az ülőpárna használata javítja az egyensúlyt, a stabilitást és a koordinációt.
  • Használata aktiválja és erősíti a gerinc testtartásért felelős izmait, így csökkentve az elhúzódó ülés okozta hátpanaszokat.
  • Lábmasszázshoz is ideális eszköz, serkenti a vérkeringést, csökkenti a stresszt és a tompultság érzését.
    A QMED Dinamikus Ülőpárnát egyensúlyozó korongként használva koordinációs és egyensúlyjavító gyakorlatokat is végezhetünk, melyeknek nagyon fontos szerepük van fitness vagy akár aerobic edzés közben.
  • Az ilyen gyakorlatok erősítik a test stabilizáló izomcsoportjait, belsőizmokat, melyeket más módszerekkel nehéz hatékonyan erősíteni.
  • Ezek a gyakorlatok csökkentik az izomfeszültséget, a stresszt és a fáradékonyságot.
  • Az egyensúlyjavító tornagyakorlatok hatásosan csökkentik a hátfájdalmat és az ízületfájdalmat, valamint feszesebbé formálják alakját, hatékonyabbá teszik az edzést. Használat előtt a mellékelt pumpával állítsa be a megfelelő nyomást.
  • Egyik oldala tüskés
  • Átmérője: 33 cm

Az ülőpárna megfelelő felfújásához (amennyiben arra szükség lenne) kérjük, nézze meg az alábbi videót illetve olvassa el a lenti szöveget!

 

 

 

Az ülőpárna felfújása és leeresztése:

 

Az ülőpárnába gyárilag a szükséges mennyiségű levegőt fújták bele, így normál használat esetén nincs szükség, hogy a levegő mennyiségén változtassunk!

Amennyiben a párnába levegőt szeretnénk fújni illetve abból leereszteni, akkor azt a következő módon tehetjük meg:

 

Felfújáskor: a pumpa tűjének a hegyét nedvesítsük be (csak a tűt pumpa nélkül) majd a párna szelepbe ütközésig határozottan nyomjuk bele úgy, hogy azzal az ülőlabda másik oldalát ne lyukasszuk át. Ezután tekerjük bele a párnában lévő tűbe a pumpát és a kellő mennyiségű levegőt fújjuk bele, majd húzzuk ki a pumpát a párnából.

 

Leeresztéskor: ha a párnában sok a levegő és ebből szeretnénk leengedni akkor a pumpa tűjének a hegyét nedvesítsük be (csak a tűt kell most használnunk pumpa nélkül) majd ütközésig határozottan nyomjuk bele azt a párna szelepébe úgy, hogy azzal az ülőlabda másik oldalát ne lyukasszuk át. Tegyük le a párnát egy asztalra és a két tenyerünkkel lassan nyomjuk meg a párnát úgy hogy a szelep a két tenyerünk között legyen. Ha már a kellő mennyiségű levegő van a párnában, akkor húzzuk ki a tűt a párna szelepéből.


Vélemény írása a termékről. Csak regisztrált és belépett látogatóknak!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről

Figyelmeztetés