Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!

2017.05.02 13:51

Inhalátor: nem csak akkor jön jól, ha betegek vagyunk

Gyógyexpressz EgészségBLOG
Inhalátor: nem csak akkor jöhet jól, ha betegek vagyunk

Inhalátorok

Az inhalátor készülékre általában úgy gondolunk, mint egy olyan eszközre, amit súlyos betegek használnak. Pedig nem feltétlenül csak akkor jöhet jól, ha valakinek komoly baja van, sőt: minden háztartásba érdemes lenne egyet beszerezni. Az inhalátorral ugyanis nemcsak már meglévő problémát lehet gyógyítani, hanem meg is lehet előzni betegségeket. Mint tudjuk, sokszor a megelőzés a legjobb védekezés, adott esetben többet ér, mint bármilyen kezelés.
Mire is használjuk eredetileg az inhalátort?
Az inhalátor azok otthonában számít mindennapos kelléknek, akik asztmával küzdenek, súlyos allergiás reakcióval küzdenek időnként, vagy éppen a gyermekük kruppos. Az inhalátor nagyon leegyszerűsítve akkor segít, ha az ember bármilyen probléma miatt nem kap levegőt. Szerencsére a lakosság nagy részét ez a probléma nem érinti, ezért nem is igazán gondolkodnak inhalátor beszerzésén. Pedig kellene, mert nemcsak a fent említett, és egyéb légúti problémák esetében lehet hasznos. Tulajdonképpen bárkinek jól jöhet egy inhalátor beszerzése otthonra, ha szeretné magának megkönnyíteni a kórokozókkal való harcot, különösen a téli időszakban.
A megelőzés a legjobb védelem
A betegségek ellen úgy a legegyszerűbb küzdeni, ha el sem kapjuk őket. Persze ezt mondani könnyű: ugyan, ki ne kerülné el a betegséget, ha tudná? Nos, valamit azért mégiscsak tehetünk magunkért a szokásos fokozott higiénia és hasonlók mellett. Mégpedig az, ha inhalálunk. Ehhez pedig nem árt beszerezni egy inhalátort, hogy minél hatékonyabbak lehessünk. Az inhalátornak ugyanis nemcsak komoly légúti probléma kezelésekor van komoly haszna, a prevenciós jellege is kiemelendő.
Hogyan csináljuk?
Nagyon hatásos a betegségek megelőzésére, ha naponta inhalálunk Salvus vizet. Ebben a kórokozókkal teli, mindenféle betegségnek kedvező időszakban igen sokat tehetünk az egészségünkért, ha naponta inhalálunk. Ez a módszer nagyon eredményes, csecsemőkortól kezdve egészen életünk végégig naponta kétszer bátran alkalmazhatjuk. Mellékhatás nincs, de sokkal ellenállóbbak lehetünk a betegségekkel szemben – ez pedig olcsóbb is, mint gyógyszereket vásárolni.
- Hordozható Akkumulátoros inhalátor
- Légúti megbetegedések otthoni kezelésére
21.510 Ft
- Tartós inhalációs szett, beépített szett tartóval
- Felnőtt és gyerek maszkkal
17.990 Ft

Figyelmeztetés