Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!

2017.06.01 17:43

Enyhíthetők az allergia tünetei!

Gyógyexpressz EgészségBLOG
Enyhíthetők az allergia tünetei!

Az allergiáról

Az allergia rengeteg ember életét keseríti meg. Szinte bármire lehetünk allergiásak, kialakulhat egyik napról a másikra, de ugyanígy el is tűnhet. A legrosszabb típusú allergia azonban az, amit valami olyasmi okoz, amit nem tudunk elkerülni. Ha valaki egy ételre allergiás, ügyel arra, hogy ne egyen belőle, és ezzel el is kerülheti a kellemetlenségeket. Állatszőr allergia esetében nem tart állatot. Ennél jóval kellemetlenebb, ha valaki porra, virágporra, pollenekre allergiás: ezek ugyanis benne vannak a levegőben, nem lehet őket elkerülni, legfeljebb csak a tünetek enyhíthetők a megfelelő allergia elleni gyógyszerekkel, készítményekkel.
Kellemetlen mellékhatások
Az allergiagyógyszereknek ugyanakkor megvannak azok a kellemetlen tulajdonságaik, amik miatt többszörösen meggondolandó a szedésük. A legtöbb ugyanis elnyomhatja az embert, álmosságot, fáradtságot érezhetünk, sőt, autóvezetés sem javasolt némelyik gyógyszer mellett. Az igaz, hogy az allergiás tünetek csökkennek, vagy akár meg is szűnnek a hatásukra, de ennek bizony megvan az ára. Orrfújás, viszketés, kiütések, tüsszentések helyett olyan fáradtak lehetünk egész nap, hogy nem tudunk koncentrálni, romlik a teljesítményünk. A gyógyszer nélkül sem jobb a helyzet, hiszen akkor meg az allergia tüneteitől szenvedhetünk annyira, hogy képtelenek vagyunk bármi másra odafigyelni.
Orr irrigátor: megelőző csapás az allergiának
A NeilMed Sinus Rinse orrmosóval végzett rendszeres orrmosás enyhíti az allergia tüneteit, vagy enyhe esetben akár teljesen meg is szüntetheti. Nagy mennyiségű, normál pH-jú, izotóniás sóoldatot juttat az orrjáratokba, kimosva vele a pangó váladékot, ami ott maradva gyulladást okozna. Az eszköz kiváló az allergiás tünetek kialakulásának megelőzésére: amennyiben az allergiaszezon kezdete előtt minimum egy hónappal elkezdjük használni, jó eséllyel enyhébb formában jelennek majd meg a tünetek, vagy enyhébb esetben el is maradhatnak. Az orr irrigátor alkalmas még arc- és homloküreg gyulladások kezelésére, de nátha, megfázás, influenza tüneteit is képes enyhíteni.
- Felnőtt és gyerek méretben is kapható
- Csillapítja az allergiás tüneteket
- Arc- és homloküreg gyulladás kezelésére
- Kiváló nátha, influenza esetén is
5.490 Ft

Figyelmeztetés