Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!



VIVAMAX Gimnasztikai labda 55 cm pink (MG 22209)

VIVAMAX Gimnasztikai labda 55 cm pink (MG 22209)
4 790 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap

- 55 cm pink

- Teherbírás 150 kg-ig

- Fitness és gyógytorna gyakorlatokhoz egyaránt kiváló!
- A fit labda, amit gimnasztikai labda, ülőlabda, egészségügyi labda és egyéb más néven emlegetnek egy viszonylag új, az egészség megőrzését szolgáló eszköz, ami az ember és a labda harmonikus kapcsolatán alapszik.

- Az első nagy labdák a 60-as években jelentek meg, hatékony gyógyászati és egészségmegőrző felhasználásuk az elmúlt évtizedekben kezdődött.
- A gimnasztikai labdák kiváló segédeszközök a has- illetve hátizom erősítéshez, valamint rekreációs gyakorlatokhoz, műtétek utáni rehabilitáció, felépülés támogatására is alkalmasak.
- Ülőalkalmatosságként használva a gimnasztikai labda erősíti törzsizmait, ugyanis azok folyamatos és összehangolt működésére van szükség ahhoz, hogy ne veszítsük el az egyensúlyunkat, és ülve maradjunk a labdán.
- Sikerrel alkalmazható a tartásjavításban, orvosilag igazolt a jótékony hatása a hát- és gerincproblémák kezelésében. Ezért egyre gyakrabban használják olyan munkahelyeken, ahol az alkalmazottak ülő munkát végezve naponta több órát töltenek asztalnál, számítógép előtt.
- A gimnasztikai labdával végzett nyújtó gyakorlatok erősítik a hát- és hasizmokat, növelik a test állóképességét, rugalmasságát, ugyanakkor kímélik a csontokat és az ízületeket.
- Segítségével eredményesen fejleszthető a koordinációs képesség és az egyensúly.
- A labdákat napjainkban az orvoslásban is előszeretettel alkalmazzák, elsősorban a sérülések, műtétek utáni rehabilitációban, izomerősítésben.
- Újabb kutatások kiderítették, hogy a fitness labda használata segít a narancsbőr eltüntetésében.
- A helyes használat érdekében a magasságának és a testsúlyának megfelelő labdát válassza!
- Ülő helyzetben a térde és a medencéje egy vonalban helyezkedjen el, lábszára és combja 90°-os szöget zárjon be, míg talpa a talajon helyezkedjen el.
-  55 cm pink

Higiéniai termék!


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    1490
    Szállítási idő
    2 - 4 munkanap

Figyelmeztetés