Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 TENS készülék

TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 TENS készülék
 • TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 TENS készülék
 • TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 TENS készülék
59 900 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 1-3 munkanap • A TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 különlegesen hatékony a fájdalomcsillapításban, ide értve a gerincsérv okozta fájdalmak csillapítását is valamint az izom regenerációban, akár bénult izmok tornáztatásán keresztül is. A készülékkel iontoforézises galván áramú hatóanyag bevitel is végezhető valamint inkontinenciás tünetek kezelésére is használható.
 • A TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 a hálózati adapterről üzemelő izom- és idegstimulátorok csúcskategóriájához tartozik. Példaértékűen ötvözi az egyszerű használhatóságot a kezelési módok és paraméterek széles állíthatóságával, így otthoni használatra éppúgy alkalmas, mint fizikoterápiás szakrendelők felszereléseként.
 • A TENSEL DOUBLE SMART ME 2015 tartalmazza ugyanazt a kilenc terápiás programot, melyet a TENSEL ME 2001 felhasználói már megszokhattak. A két készülék egységes kezelhetősége érdekében az egyes programok a TENSEL ME 2001-nél egyező program számokkal kerültek azonosításra. Az egyes programokról részletesebb tájékoztatást a TENSEL ME 2001-es készülékünk leírásánál olvashat. Mindemellett az "okos" készülék számos újdonsággal kényezteti felhasználóit:

 

Kezelési időzítő

1 és 50 perc között állítható kezelési idő. A hátralévő időt a készülék másodperc pontossággal kijelzi, folyamatosan visszaszámlál. A kezelési idő lejártakor a terápia leáll, melyet a készülék hang és fényjelzéssel is jelez.

2 független, egyenértékű csatorna

Függetlenül és együtt is állítható intenzitással rendelkező felváltva meghajtott csatornák. 1 kábel csatlakoztatása esetén a gép automatikusan a csatlakoztatott kábelhez tartozó csatornát vezérli ki, illetve annak intenzitása válik állíthatóvá. Két kábel csatlakoztatása esetén automatikusan két csatornás üzemmórda vált a berendezés.

Állítható izomösszehúzódások közötti szünetidő

Az izomzat fáradásához igazítható impulzus csomagok közötti szünetidő, melyet 0,1 másodperc pontossággal lehet 0,0 és 9,9 másodperc között állítani.

Antagonista izompárok felváltva történő stimulálása

Ellentétes funkciójú izompárok (pl. nyújtó - hajlító) kezelésére nyílik lehetőség azzal, hogy a kimenő impulzuscsomagok külön állítható intenzitással felváltva kerülnek kiadásra és a csomagok közötti szünetidő is széles tartományban állítható.

Programozhatóság

Egyszerűen beállítható, hogy bekapcsoláskor mely kezelési programot kínálja fel a berendezés, továbbá az egyes programokhoz tartozó kezelési paraméterek (pl. szünetidő, hullámforma) szintén elmenthető.

Csatlakoztatottság

Nem kell többé gondolkodnunk azon, hogy melyik csatlakozóhoz csatlakoztassuk páciens kábelünket, mert a készülék felismeri a csatlakoztatást és az adott csatornán kiadja a kiválasztott programnak megfelelő terápiás jelet.

Hullámforma választhatóság

Impulzus üzemű programoknál választhatunk a bipoláris aszimmetrikus és a bipoláris szimmetrikus hullámformák között.

Szélesebb frekvenciatartomány

A folyamatos impulzusokkal történő kezelésnél (5-ös program) immáron 1 és 1000Hz közötti másodpercenkénti pulzusszám állítható be 1Hz pontossággal a korábbi 200Hz helyett.

Elektróda vizsgálat

A készülék beépített elektróda teszt funkciójával lehetőség nyílik a készülékhez adott gumielektródák állapotának nyomonkövetésére, az elektródák tesztelésére. A készülék a teszt során az elektródák állapotáról számszerű visszajelzést ad.

Higiéniai termék!

A doboz tartalma:

1 db Double Smart készülék

1 db Hálózati adapter

2 db Kétvezetékes páciens kábel

1 db Használati útmutató

4 db Vezető gumielektróda

4 db Köztianyag zsák

1 db Öntapadó rögzítő szalag

 


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

 • Szállítási költség
  1490
  Szállítási idő
  1 - 3 munkanap

Figyelmeztetés