Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!



SINUS A Sóoldatos orrmosó 120 ml + 12 tasak só (MG 24442)

SINUS A Sóoldatos orrmosó 120 ml + 12 tasak só (MG 24442)
2 590 Ft

SINUS A Orr, Homlok-és arcüreg irrigátor készlet.

A különböző allergiás tünetek (fű, pollen, állatszőr, házi por, stb.) csillapításának, valamint az arc- és homloküreg gyulladások kezelésének könnyű és természetes eszköze. Kiválóan használható nátha, megfázások, influenza esetén is.

 

A SINUS A orrmosó segítségével végzett rendszeres orrmosás ( orröblítés ) hatékonyan csillapítja az allergia, a nátha, az arc- és homloküreg gyulladás tüneteit.

Sikerének lényege abban rejlik, hogy nagy mennyiségű (egy átmosásra felnőtt méretnél 240 ml / gyerek méretnél 120 ml) normál PH-jú, izotóniás sóoldat irányított bevitelével hatékonyan kimossa az orrjáratokban pangó váladékot, amely a melléküregek masszív gyulladásait eredményezné. Ugyanezen elv alapján nagymértékben csökkenti az orrnyálkahártya irritációt az allergiás betegeknél, és a fül-orr-gégészeti beavatkozások után kíméletes és gyors váladékeltávolítást és regenerálódást tesz lehetővé.

Az eszköz zseniálisan egyszerű és könnyen használható.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy negyed liter előzőlegesen felforralt, testhőmérsékletű vizet a SinuS A palackban összerázunk egy gyárilag kikevert sótasak tartalmával, és az így keletkezett izotóniás oldatot finoman átnyomjuk az orrunkon.

A sóoldat  természetes alapanyagú, tartósítószert és jódot nem tartalmaz.

Várandós kismamák is használhatják.

Higiéniai termék!

 

 


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    1490
    Szállítási idő
    1 - 3 munkanap

Figyelmeztetés