Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!MICROLIFE XL Mandzsetta 32-52 cm (MG 11356)

MICROLIFE XL Mandzsetta 32-52 cm (MG 11356)
8 690 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-5 munkanap
 • 32-52 cm karméretre
 • tépőzáras
 • bármely autómata, vagy félautomata vérnyomásmérőhöz használható (csupán a gumicső végén elhelyezkedő műanyag dugót kell áthelyezni)
 • Latexmentes
 • Fémhurkos

 

Ha azért szeretné rendelni ezt a terméket, mert a régi mandzsettája meghibásodott, ereszti a levegőt, nem  jó már a tépőzára, stb.

Hogyan lesz ez az új mandzsetta kompatibilis valamennyi felkaros vérnyomásmérővel (hiszen a különböző vérnyomásmérők mandzsetta csövének végén lévő dugók eltérőek)?

Ez igaz, viszont a mandzsetták gumicsövei egyforma vastagok és mivel gumicsőről van szó kellően rugalmasak).

Önnek mindössze annyi a teendője (ha nem eredeti Microlife készülékhez kívánja vásárolni ezt a mandzsettát), hogy a meglévő készülékének madzsetta gumicsövén lévő műanyag dugót vegye le és cserélje át a most újonnan vásárolt új mandzsetta gumicsövén lévő dugóra (vagyis a dugó marad az eredeti, ettől fog illeszkedni az új mandzsetta továbbra is a meglévő vérnyomásmérőjéhez).

A kép csak illusztráció!

Higiéniai termék!

 


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

 • Szállítási költség
  1490
  Szállítási idő
  2-5 munkanap
  Gyártó
  SISSEL

Figyelmeztetés