Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!LAICA CLEAR LINE vízszűrőkancsó kék J11AF

LAICA CLEAR LINE vízszűrőkancsó kék J11AF
 • LAICA CLEAR LINE vízszűrőkancsó kék J11AF
 • LAICA CLEAR LINE vízszűrőkancsó kék J11AF
5 690 Ft

LAICA Clear Line fehér vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel

 • Teljes kapacitás: 2.25 liter
 • Szűrt víz: 1.25 liter
 • Mechanikus szűrőcsere emlékeztető
 • Olasz design és gyártmány
 • Karcsú forma: illeszkedik szinte összes hűtőszekrény ajtajába
 • Biztonsági fedél: mely megőrzi a szűrt víz tisztaságát és minőségét.
 • Tisztítás: Mosogatógépben tisztítható, kivéve a szűrőbetét.

A csomag tartalmazza:

 • 1 db kancsó,
 • 1 db univerziális bi-flux szűrőbetétet.30 nap /150 liter csapvíz szűrését követően cserélendő (amelyik értéket hamarabb eléri),
 • 1 db használati utasítás.

 

A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával végre valahára megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásukkal, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől.
Töménytelenül sok műanyag PET palack hulladék? Használatával nem terheli tovább a környezetét.
Sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, mint a palackos vizek, vagy egyéb horribilis vízszűrők beszereltetése .

Laica vízszűrő használatával jelentős összeg takarítható meg.
A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét - csomagtól függően - akár 1.200 -1.500 Ft-ért is beszerezhető, ami 150 liter tisztább, egészségesebb csapvizet bíztosít.


150 liter palackos víz költsége kb: 150 x 60 Ft = 9.000 Ft
12 hónapot figyelembe véve 12 db bi- flux szűrőbetét költsége: kb. 15-18.000 Ft
12 x 150 liter palackozott víz költsége: kb 108.000 Ft
Nem beszélve arról, hogy a kedvenc ételei sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vízet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea )aromáját is jobban kihozza.


Az már csak hab a tortán, hogy még a konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük.

Hogyan tisztítja meg a Bi-flux szűrőbetét a csapvizet?


A LAICA vízszűrő kancsó kulcs eleme a cserélhető Bi-flux szűrőbetét.

Az aktívszenet és ioncserélő gyantát tartalmazó szűrőbetét 5 lépcsőben szűri meg a csapvizet, aminek eredménye képpen egészségesebb és ízletesebb vizet fogyaszthatnak a felhasználók.

 

Az aktívszén megköti a klórt, és származékait a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta pedig csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek tartalmát.

*amennyiben a csapvíz tartalmazza

Egy adag kb. 1 liter csapvíz szűrése csak 4 percet vesz igénybe.

 

A LAICA kancsóban használatos bi-flux szűrőbetétet 30 naponta, vagy 150 liter csapvíz szűrését követőn (amelyiket hamarabb eléri ) ki kell cserélni.

 

Miért kell a szűrőbetétet cserélni?

 

A 150 liter szűrését követően a szűrési hatékonyság csökken egyre gyengébb hatásfokú, A 30 napot követően az esetleges baktérium növekedés gátlás érdekében az NNK által beviszgálva és jóváhagyva a szűrőbetét cserélendő, mert a baktériumok ezután elkezdhetnek terjedni.

 

Rizikó mentesen!

 

A LaIca vízszűrők kancsók és szűrőbetétek nemzetközi laborok (pl. TÜV) és minőség biztosítók által jóváhagyot HACCP (élelmiszer gyártásra jellemző) eljárással készülnek EURÓPÁBAN.

Magyarországon - a forgalomba hozatal előtti kötelező - NNK bevizsgáláson és engedélyzési folyamaton mennek át a termékek.
Magyarországon immár 7 éve elérhetőek - Európa egyik vezető gyártójától -

Hivatalos képviseletként a termékekre 2 éves termék szavatosságot és alkatrész ellátást vállalunk.

 

Gyakran feltett kérdések és válaszok:

LAICA vízszűrő kancsó, vízszűrőbetétek

 

Káros a nátrium és a kálium?

Nem, a nátrium és a kálium elengedhetetlen ásványi anyag a test metabolizmusának megfelelő működéséhez, és a LAICA vízszűrő kancsók nem változtatják meg jelentősen az ivóvízben természetesen jelenlévő és a törvény által meghatározott szintet.

 

Helyes a vízkeménység csökkentése / megszüntetése?

Az ivóvíz keménysége nagyon fontos a kalcium és a magnézium felszívódásához (a víz jobb vivőanyag, mint más élelmiszerek). Az Egészségügyi Világszervezet és az Istituto Superiore di Sanità által hitelesített fontos klinikai vizsgálatok megerősítik, hogy a kalcium- és magnéziumsókat (keménységet) tartalmazó víz védő funkcióval rendelkezik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

 

A keménység vesekőhöz vezethez?

Nem, ez tévedés. Valójában nincs kapcsolat a kalcium, a magnézium és a vesekő megjelenése között.

 

Miért kell a pH-t kiegyensúlyozni?

A kiegyensúlyozott pH-érték (azaz semleges) előnyösebb az alacsony pH-érték (sav) mellett mind a jobb ízű víz miatt, mind pedig azért, mert segít lúgos környezetet teremteni testünkben, amely megvédi a testet a savas környezetben kialakuló degeneratív patológiáktól. Ezenkívül a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a lúgos pH-jú vízkezelés hasznos kiegészítője lehet a funkcionális emésztőrendszeri szindrómák terápiás kezelésének.

 

Az élettartam végén kiadhatja-e a szűrőbetét azt ami megmaradt a használata során?

Nem, a Bi-fluxTM szűrőbetét a hasznos élettartama alatt is megtartja a szűrt szennyeződéseket. Az ilyen szennyeződéseket kémiai és ionos kötések rögzítik, amelyek nem engedik a felszabadulást.

 

A forrásban lévő víz segít csökkenteni a klórt és a nehézfémeket?

Nem, a forrásban lévő víz nem ezt a célt szolgálja. Valójában a nehézfémek nem párolognak el, miközben a klór elpárolog, de veszélyesebb származékaik, például a trihalometánok nem, mivel a víz forráspontján megmaradnak.

 

Miért kell a vízszűrő kancsót rendszeresen tisztítani?

A vízszűrő kancsóra is alkalmazni kell a konyhai eszközök vonatkozó szokásos tisztítási gyakorlatát / elvét (mint ahogy a tányérokra, poharakra, edényekre stb.) kivétel a vízszűrő betét és a digitális kijelző.

 

Kell tisztíni a vízszűrőt?

Nem, a vízszűrőt egyszerűen le kell öblíteni folyó víz alatt (mosószerek használata nélkül), ugyan akkor amikor a kancsót elmossák.

 

Ha egy hétig, vagy hosszabb ideig nyaralni megyek, és a szűrőbetét nem érte el az élettartama végét, ebben az esetben hogyan kell tárolni?

Javasoljuk, hogy mossa el a vízszűrő kancsót vízzel és folyékony mosószerrel, öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt, majd alaposan szárítsa meg, helyezze vissza a kancsóba, és tegye a kancsót a hűtőbe. Újra használata előtt alaposan öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt.

 

Mi az ezüst? Veszélyes lehet?

Az ezüst gátolja a baktériumok szaporodását a klór eltávolítása után.
A klórszármazékok károsak az egészségre, míg az ezüst, a felhasználás mértékében (a WHO és az Egészségügyi Minisztérium irányelveinek megfelelően), nem káros.

 

Miért lassul a víz áramlása, amíg hirtelen le nem áll?

Néha légbuborékok képződhetnek a szűrőbetét belsejében, és „nyomódugóként” működnek, amelyek megakadályozzák a víz áramlását. A szűrő normális működésének elősegítéséhez egyszerűen vegye ki a garatból, mártsa vízbe (hogy ellepje a víz) a buborékok felszabadulásához, majd helyezze vissza a garatba.

 

A kancsót a hűtőben kell tárolnom az utasításoknak megfelelően?

Mint minden étel, a víz is biztonságosabb módon megőrzi jellemzőit (érzékszervi, pH, íz és szag), ha a szokásos hűtőszekrény hőmérsékletén tárolja. Mindazonáltal az Istituto Superiore di Sanità által jelzett módszer szerint 22 °C-on és 37 °C-on végzett valamennyi mikrobiológiai elemzés megerősíti, hogy nincs baktériumnövekedés.

 

Miért válik a szűrt víz némely esetben szürkés színűvé / feketévé?

A szűrőben lévő szemcsés szénből kis mennyiségű finom por szabadulhat fel, amely NEM ártalmas az egészségre és tapad a műanyag falához, sötétebbé téve azt. Ez semmilyen módon nem veszélyezteti a szűrőbetét funkcionalitását és hatékonyságát.

 

Mennyi ideig tart a szűrőbetét élettartama, hány litert lehet ténylegesen szűrni?

A szűrő hasznos élettartama 1 hónap / 150 liter, amint azt a csomagolása jelzi. Hasznos élettartama végén nem szabadítja fel a visszatartott anyagokat, de kevésbé hatékonyan csökkenti és felszívja a nem kívánt anyagokat.

 

A szűrök csökkentik a vízkő jelenlétét is?

A LAICA az ivóvízhez szűrőket kínál, amelyek fenntartják a sók és más ásványi anyagok egyensúlyát, a tea, a kávé és a teaforralókhoz való felhasználáshoz, amelyek ehelyett csökkentik a keménységet és így megakadályozzák a vízkő képződését az ilyen készülékekben.

 

A szűrt vizet mindenki ihatja?

Igen, a LAICA szűrt vizet mindenki ihatja. Speciális betegségek, vagy diéták esetén azonban ajánlott először mindig konzultálni orvosával

 

Higiéniai termék.


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

 • Szállítási költség
  1490
  Szállítási idő
  1 - 3 munkanap

Figyelmeztetés