Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!Pedálozógép láb- és karerősítésre B-8037

Pedálozógép láb- és karerősítésre B-8037
9 990 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • Összecsukható kompakt pedálozógép
 • Az izomtónus és izomerő állapotának javítására, megőrzésére, stabilitására, fejlesztésére és helyreállítására ajánljuk.
 • A kar, a vállak és a láb edzésére kiváló edzőgép, használata javítja a keringést és a tornáztatott terület izomtónusát
 • Könnyen hordozható, áthelyezhető, összecsukható
 • Csúszásmentes talp
 • Digitális kijelzővel ellátott számláló (edzési idő, elégetett kalória, fordulatszám)
 • Állítható lábrögzítő pánttal ellátott pedál
 • Manuális, tekerőgombos hajtáserő (edzésintenzitás) beállítás

 

B-8037 láb- és karerősítésre használható mini pedálozót az izmok átmozgatására fejlesztették ki.

Főként az izomtónus és izomerő állapotának javítására, megőrzésére, stabilitására, fejlesztésére és helyreállítására ajánljuk.

Használata javítja a szív- és érrendszeri keringést, növeli az tornáztatott terület izomtónusát, így kiváltképp hasznos eszköz műtétek utáni rehabilitációs illetve sérülések utáni regenerációs torna végzésére.  

A B-8037 vállmagasságban elhelyezve a karok és vállak, földre téve a láb erősítésére használható, illetve a fizikai kondíció megőrzésére.

A csúszásmentes talppal és digitális kijelzővel ellátott mini pedálozó használható az otthoni fotel, szék vagy kanapé kényelméből. 

Rendkívül helytakarékos megoldás a kar, a vállak illetve a láb átmozgatására.

Kinyitott állapotban és összecsukva is kis helyen elfér, így tárolása akár a legkisebb életterekben is egyszerűen kivitelezhető.

Kompakt szerkezete és kis súlya (csak 1,5 kg) miatt a lakásban könnyen áthelyezhető.

A tekerés erősségének a fokozatait (a hajtáserőt) manuális tekerőgombbal lehet szabályozni, ezáltal az pedálozás intenzitása is teljesen személyre szabható.

A hajtópedál méreteiből adódóan kényelmesen hajtható kézzel, lábhajtás esetén pedig az állítható pánt segítségével megfelelően a lábhoz rögzíthető.

A beépített digitális kijelző segítségével mérhető az edzések ideje, az elégetett kalória és a fordulatszám, az adatok segítségével pedig egyszerűen nyomon követhetjük az eszköz használatával elért fejlődés.

 

Tömeg: 1,5 kg
Kijelző: LCD
Elem: 1 db 1,5 V AAA típus (csomag tartozék)
Méret összecsukva (sz, x h x m): 42 x 28 x 17 cm
Méret kinyitva (sz x h x m): 42 x 47 x 27 cm

Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

 • Szállítási költség
  1390
  Szállítási idő
  3 munkanap

Figyelmeztetés