Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!Ápolási Memóriahabos Matrac Inkontinencia vízálló huzatban 200 x 90 x 14 cm PAT

Ápolási Memóriahabos Matrac Inkontinencia vízálló huzatban 200 x 90 x 14 cm PAT
72 900 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap

A memória szivacs lassan nyeri vissza eredeti formáját ellentétben a hagyományos habszivaccsal, amely gyorsan viszszaugrik.

Ez a különleges viszkoellasztikus tulajdonság jótékony a betegápolásban.

Aktív nyomáselosztási képessége nagy hatásfokkal előzi meg a felfekvési sérüléseket (decubitusokat).

A memória-habos matrac anyaga csak enyhe nyo-mást fejt ki a csontos kiemelkedések körül, így teher-mentesítve a nyomásnak fokozottan kitett területeket.
- Egyenletes nyomáselosztás
- Szellőző, elasztikus levehető huzat
- Gyűrődés és ráncmentes
- Antifungális, antibacteriáli
- Hypoallergén
- Tüzálló
- Felületfertőtlenítéssel könnyen tisztítható

Huzat:

A zipzáras lélegző incontinentia huzatok sajátossága, hogy a nedvességet (vizeletet, vért, váladékot stb.) nem engedik át, viszont a testpárát igen. E hasznos tulajdonságuk miatt kiválóan alkalmasak a felfekvés elleni (decubitus) matracok huzataként a betegápolásban, mivel az izzadt bőr sérülékenyebb.

A speciális alapanyag elasztikus, gyűrődésmentes. (A gyűrődések felfekvéseket okozhatnak, ezért fontos ezek elkerülése.)

Ezek a huzatok antifungálisak és antibacteriálisak (jelentése: gombáknak és baktériumoknak nem táptalaj) így a gyengébb védekezőképességű bőrfelszín jobban védett a fertőzésekkel szemben. 

A matrachuzat tisztítása egyszerű, könnyen le- és szárazra törölhető. A huzat továbbá lángálló kivitelű, így nem csak a biztonságos házi betegápolás, hanem intézeti felhasználása is javasolt. A matracok magas tisztítási költsége miatt használatuk gazdaságos és kényelmes mind a Beteg, mind az ápolók szempontjából.

Ez a termék kizárólag számlánk ellenében történő előreutalással rendelhető!

Higiéniai termék!

A kép csak illusztráció!


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    1490
    Szállítási idő
    3 munkanap

Figyelmeztetés