Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!AROMAX Cipőszagtalanító spray 20 ml

AROMAX Cipőszagtalanító spray 20 ml
2 590 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 1-3 munkanap

20 ml

Az illóolajok segítségével nemcsak a lábápolásra és a lábak higiéniájára kínálunk megoldást.

Az illóolajos cipőszagtanító spray egy természetes módszer a cipőillatosításra – akár újonnan vásárolt, kellemetlen szagú lábbelik, akár a láb izzadása miatti kellemetlen szagú lábbelikről van szó!

A teafa és a levendula illóolaj felhasználásával készült cipőszagtalanító spray az illóolajok gomba- és baktériumellenes tulajdonságainak köszönhetően gondoskodik a higiéniáról, semlegesíti a kellemetlen szagokat, és kellemes illatot kölcsönöz lábbelinknek.

Milyen illóolajokat tartalmaz a cipőszagtalanító spray?

Teafaolaj (Melaleuca alternifolia)
A teafa levélzetéből és gallyaiból nyert illóolaj kiváló gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, fertőtlenítő hatással rendelkezik.

A cipődezodorálás mellett ezt az illóolajat használhatjuk légfrissítésre, párologtatásra, rovarcsípésre, bőrápolásra, aromafürdőhöz, belégzésre és otthonunk tisztán tartására is.

Levendulaolaj (Lavandula angustifolia)
A francia levendula friss, virághozó ágvégeiből nyert illóolaj baktérium- és gombaellenes hatási mellett nyugtató, pihentető hatással is rendelkezik, így otthonunk tisztán tartása és a ruhaneműk felfrissítése mellett többek között légfrissítésre, bőrápolásra is használhatjuk.

A cipő illatosító spray használata

Permetezd a cipő szagtalanító spray-t a cipő belső részére, majd minimum 3 percig hagyd megszáradni, mielőtt felveszed a cipőt. A termék használatakor a cipő belseje ne legyen nedves, a spray-t kizárólag csak teljesen száraz lábbelin alkalmazd!

Milyen cipőkhöz használható a cipő szagtalanító spray?

Az illóolajos cipő szagtalanító spray-t használhatod bármilyen sportcipőhöz, tornacipőhöz, alkalmi cipőhöz és csizmához.


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    1490
    Szállítási idő
    1 - 3 munkanap

Figyelmeztetés