Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!Váladékszívó - Taposószívó készülék mechanikus

Váladékszívó - Taposószívó készülék mechanikus
37 900 Ft
Elérhetőség:
✔ KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap

Használatbavétel, összeszerelés: 

Csatlakoztassa a rövid szilikon, szűrővel ellátott csövet a csatlakozó csonkra, majd a cső másik végét a tartályfedél úszójának csatlakozójára.
A hosszú szilikon csövet csatlakoztassa a tartályfedél másik kimenetére. A hosszú cső másik végére pedig a szonda csatlakozó darabja kerül. Nyomja meg ezután a pedált. (Figyelem! A pedál erőteljesebb nyomása nem eredményez erősebb taposó-szívó hatást, így kérjük ennek mellőzését! Mivel a pedál alatt található műanyag rész az erős ráhatástól megrepedhet, így annak garanciális cseréjét nem vállaljuk.)

A készülék tisztítása:
Vegyen fel egyszer használatos kesztyűt, szerelje szét a készüléket. A fertőtlenítéshez alkoholt, vagy klóroldatot alkalmazzon.

A készülék karbantartása:
Ha a készülék nincs használatban, akkor legalább 6 havonta, járassuk be a pedált, néhányszori lenyomással. Ne tegyük ki a készüléket extrém hőhatásnak, mert ez a műanyag alkatrészek idő előtti elfáradásához vezethet.

Műszaki adatok:

 • Típus: Emivac
 • Mérete: 225mm x 165 mm x 85 mm
 • Súly: 1,150 kg
 • Maximális vákuum: - 0,40 bar

 


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

 • Szállítási költség
  ingyenes
  Szállítási idő
  3 munkanap

Figyelmeztetés