Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!Fagyasztó spray sportbalesetekhez

Fagyasztó spray sportbalesetekhez
  • Fagyasztó spray sportbalesetekhez
1 890 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap

 

A fagyasztó spray a sporttevékenységek folyamán keletkezettés sebesülések, zúzódásuk, ficamok, rándulások okozta fájdalmak enyhítésére, a sebesült területek gyors hűtésére szolgáló termék. Az ózonrétegre káros hajtóanyagot nem tartalmaz.

200 ml-es illetve 400 ml-es kiszerelésben kapható.

Felhasználás:
A sebesült részre kell permetezni 15-20 cm-nyi távolságról 3-4 másodpercig. Amikor feltűnik egy vékony fehér réteg

a bepermetezett felületen, a permetezést be kell fejezni. Ismételje meg az alkalmazást legalább háromszor rövid és szünetekkel megszakított permetezéssel. A hideg, mechanikus fájdalomcsillapítás időszakosan megszünteti

a fájdalmat.

Figyelmeztetések:
Nem szabad alkalmazni közvetlenül sebesüléseken, horzsolásokon, szem és nyálkahártya környékén. Nem szabad belélegezni a terméket, és gyermekektől védett helyen kell tárolni. Nyomás alatt levő tartály. Napsugaraktól

és 50°C-nál magasabb hőmérséklettől védeni kell. Nem szabad kilyukasztani, ütögetni és még az üres tartályt sem szabad tűzbe dobni. Nem szabad láng vagy izzó tárgy, szikra közelében tartani. Használata során a dohányzás tilos. Kerülni kell a szemmel való érintkezést. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. 

 A kép csak illusztráció!

 


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    990 Ft
    Szállítási idő
    3 munkanap

Figyelmeztetés