Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!



TENA ProSkin Mosdatókrém 500 ml

TENA ProSkin Mosdatókrém 500 ml
3 590 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap
  • A TENASET mosdatókrém helyettesíti a szappant és a vizet, így meggátolja az olyan jellegű bőrirritáció kialakulását, ami a vizes lemosás okozta kiszáradás miatt keletkezhet.
  • Számos különféle klinikai helyzetben alkalmazható, de elsősorban inkontinenciaával összefüggő problémákra - így például a kiszáradt bőr ápolására - jelent megoldást.
  • A mosdatókrém tisztít és nedvesít egyszerre, külön lemosást nem igényel, ezzel a bőr kiszáradása megelőzhető, a mosdatás egyszerűbbé válik.
  • A TENA ProSkin termékeit kifejezetten az inkontinenciának kitett, idős bőr megóvására fejlesztették ki. Használatukkal megfelelően gondoskodhat szerettei sérülékeny bőréről és annak természetes egészségéről. Három egyszerű lépéssel Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy hozzátartozója komfortosan érezhesse magát.
    1. Szárazon tartás: mindig az inkontinencia súlyosságának megfelelő légeteresztő terméket használjon.
    2. Tisztítás: Minden pelenkacsere alkalmával tisztítsa meg a bőrt a TENA ProSkin, kifejezetten inkontinenciaellátáshoz kifejleszetett termékeivel.
    3. Védelem: A sérülékeny, idős bőr extra védelmet igényel. A pelenkacserét mindig védőkrém használatával fejezze be. A vizes-szappanos mosdatást kiváltó, kíméletes termék megvédi és hidratálja a sérülékeny, idős bőrt. Kényelmesen használható termék, amely nem igényel vizes leöblítést. A TENA ProSkin mosdatókrém az inkontinenciatermékek cseréje során, illetve a teljes testfelület megtisztítására használható. Az ápoló hatású, bőrgyógyászatilag tesztelt krém elősegíti a bőr természetes pH-egyensúlyának fenntartását, friss illata pedig segít a kellemetlen szagok megelőzésében.

 


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    1490
    Szállítási idő
    3 munkanap

Figyelmeztetés