Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!



GYOPÁR S2L Lábtámasz, végtagrögzítő ékpárna - antiallergén 44 x 22 x 22 cm

GYOPÁR S2L Lábtámasz, végtagrögzítő ékpárna - antiallergén  44 x 22 x 22 cm
6 790 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap

 

Az alsó lábszár nyugodt, biztonságos elhelyezésére.

Trombózisos láb alátámasztására, sarokfelfekvés megelőzésére és gyógyítására.

Mérete: 44 x 22 x 22 cm

A  speciális tölteű párnák fektető eszközök mosható, a test formájához igazodó, higiénikus támpárnák. Kényelmet biztosítanak a betegnek, megelőzik a felfekvést, csökkentik a fájdalmat, redukálják az allergiás tüneteket és megkönnyítik az ápolók munkáját.
 
A  párnák töltőanyaga tudományosan kikísérletezett anyagokból - polystirolhabgolyók és porán romboéder-hab megfelelő arányú keverékéből tevődik össze. Ez a különleges töltőanyag teszi lehetővé, hogy termékek egyedülállóan jó tulajdonságokkal rendelkezzenek, és rendkívül sokoldalúan használhatók legyenek. Formafelvevő töltőanyagának köszönhetően a párna a ránehezedő testet vagy testrészt szinte körülveszi, s így a lehető legnagyobb felületet alakítja ki a párna és a test között, lecsökkentve az egységnyi felületre jutó nyomást. Használata így nagyban hozzájárul a felfekvés megelőzéséhez és gyógyításához.
 
A porán habtestek tulajdonságaiból adódóan a  párna a benne elhelyezkedő testet vagy testrészt képes rögzíteni, és a kívánt pozícióban tartani. Így meggátolható, hogy a beteg félrecsússzon vagy elmozduljon a számára előnyős helyzetből. A párnák rögzítő hatásának nagy szerepe van a betegek forgatásánál is.
 
A töltőanyag szemcséi között átáramlik a levegő, ezáltal a párna nem fülled be és nem melegszik át. A polystirol töltőanyag zártcellás kialakításánál fogva a párna nem allergizál, hiszen nem köti meg a különbötő szennyeződéseket, a polleneket, a port és a baktériumokat. A termékek a töltettel együtt higiénizálhatók a magas hőmérsékleten moshatók, így megfelelnek kórház-higiéniás követelményeknek.
 
Kinek lehet szüksége a speciális párnákra?
Olyan betegeknek, kiknél fennáll a decubitus kialakulásának veszélye. Általában a fizikai aktivitás hiánya, idős kor, inkontinencia, rossz fizikai állapot, paralégia, hemilégia, analgesia, anemia, SM, sokk, depresszió, eszméletlenség esetén ennek megvan az esélye.

Higiéniai termék!


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

  • Szállítási költség
    1490
    Szállítási idő
    3 munkanap
    Gyártó
    GYOPÁR

Figyelmeztetés