Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!Vérnyomás holter ABPM 06 (MG 23776)

Vérnyomás holter ABPM 06 (MG 23776)
 • Vérnyomás holter ABPM 06 (MG 23776)
429 000 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-5 munkanap

A Meditech ABPM-06 24-órás vérnyomásmérő monitor pontos képet ad a vérnyomásvariabilitásról, az éjszakai dippingről és a reggeli vérnyomás-emelkedésről is magasvérnyomás-betegség kezelésének szolgálatában.

A lépcsős leeresztésnek, valamint a könnyű, kisméretű készülékháznak köszönhetően az új modell éppolyan kényelmes és megbízható, mint a Meditech korábbi készülékei.

Az ABPM-06 megnövelt méréstartományainak köszönhetően pontosabb vérnyomásprofilt biztosít.

 1. A/A validáció

  Mi sem bizonyítja jobban az ABPM-06 készülék megbízhatóságát, mint az EHS pontossági kritériumai szerinti A/A minősítésű klinikai validáció.

 2. Beépített hangrögzítő

  Akár a doktor vagy épp a páciens számára hasznos új funkció lehet. 8 db 15 másodperc hosszúságú hangjegyzet áll rendelkezésre a legfontosabb információk rögzítéséhez.

 3. Standard mini USB kábel

  Az egyszerűen beszerezhető standard mini USB kábelnek köszönhetően a tartozék pótlása nem állítja kihívás elé a felhasználót

 4. SleepWell® funkció

  Egyedülálló Meditech innováció! Az ABPM-06 új, alvásbarát algoritmusát úgy fejlesztettük ki, hogy a készülék működése a lehető legkevésbé zavarja a pácienseket. Ennek megfelelően a vérnyomásmérő monitor csak abban az esetben ismétel sikertelen mérést, ha ez valóban indokolt.

 5. Kézi felprogramozhatóság

  Készülék, egy páciens és egy egészségügyi szakember. Semmi többre nincs szükség az ABPM-06 felprogramozásához, a 3 előre betáplált mérési tervnek köszönhetően a vizsgálat PC nélkül, kézzel is elindítható.

 6. Automatikus mandzsettadetekció

  Nem szükséges időt pazarolni a helyes mandzsettaméret beállítására. Az ABPM-06 tökéletesen igazodik a csatlakoztatott mandzsettához.

Azonnal nyomtatható riportok

Újabb időt spóroló funkció! Mindkét Windows-alapú szoftvercsomagunk kínál azonnal nyomtatható riportokat a vizsgálat végén, ezzel is egyszerűsítve a felhasználók dolgát.

Szett tartalma:

1 x ABPM felvevő egység,

1 x hordtáska,

1 x normál méretű mandzsetta (nagy és kis méretű mandzsetta szintén rendelhető),

2 x AA alkáli elem,

1 x standard mini USB kábel,

1 x telepítő CD, amely a legfrissebb szoftververziókat tartalmazza (CardioVisions & EasyABPM) valamint a felhasználói dokumentumokat,

1 x minőségtanúsítvány

Higiéniai termék!

Ez a termék kizárólag számlánk ellenében történő előreutalással rendelhető!


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

 • Szállítási költség
  ingyenes
  Szállítási idő
  2-5 munkanap

Figyelmeztetés