Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!QMED Masszázspisztoly

QMED Masszázspisztoly
 • QMED Masszázspisztoly
 • QMED Masszázspisztoly
 • QMED Masszázspisztoly
 • QMED Masszázspisztoly
 • QMED Masszázspisztoly
 • QMED Masszázspisztoly
39 900 Ft
Elérhetőség:
RAKTÁRON, Kiszállítás: 2-4 munkanap

A QMED Masszázspisztoly otthon és szakember segítségével végzett rehabilitáció nélkülözhetetlen eszköze az izomfájdalom, -feszültség és –merevség csökkentésében.

Kortól függetlenül mindenkinek ajánlott, aki izomfájdalmakra panaszkodik.

Nagyban segítheti a gyógytornász munkáját a fasciában és az izmokban létrejött fájdalmas trigger pontok ellazítása során.

A Qmed Masszázspisztoly ideális sportrehabilitációhoz is, mivel a masszázs csökkenti az izmok tejsavszintjét és javítja a vérkeringést.

Támogatja a szövetek regenerálódását sérülések és műtétek után, valamint elősegíti azok ellazítását.

Könnyen, vezeték nélkül használható eszköz, akár 36 masszázsprogram igénybevételével.

Hat cserélhető masszázsfej kiválasztásának lehetősége átfogó masszázst és a kezelendő testrész egyéni megközelítését biztosítja.
A masszírozó 6 fokozatú fordulatszám-szabályozással rendelkezik: 1200 fordulat/perc – 3200 fordulat/perc.

A nyomásintenzitás széles spektrumának köszönhetően lehetővé teszi a masszírozó erősségének a felhasználó érzékenységéhez való igazítását.

Nagy ereje ellenére a Qmed Masszázspisztoly alacsony zajszinttel működik.

Gömb – két méretben található, amelyet a test bármelyik részének masszírozására terveztek, hangsúlyt fektetve a legnagyobb izomcsoportokra. Ez a legelterjedtebb és egyben a legbiztonságosabb masszírozó fej, tartós habból készül, amely nem deformálódik használat közben.

Bordázott – a kemény műanyagból készült fej teteje alacsonyan bordázott kiképzésű. Célja a felszíni izmok vérellátásának javítása. A masszázs, a bordázott fej használatával, fokozza a vérkeringést, ezáltal a tápanyag és oxigénfelvételt. A masszázs természetes módon ápolja az izomszöveteket, csökkenti a gyulladás lehetőségét, ami hozzájárul a jövőbeni sérülések kockázatának csökkentéséhez. A bordázott fej használata kifejezetten ajánlott cellulitisz kezelésére.

Kétágú – a kemény műanyagból készült masszírozó fej a gerinc mentén lévő izmok masszírozására szolgál, párhuzamos erőt kifejtve a keskeny és hosszú izmokra egyaránt (pl. dorsum extensor, trapezius dorsum, gastrocnemius). Jól működik az Achilles-ín területén lévő szövetek kezelésében is, ahol lehetővé válik, hogy az ín megkerülésével gyakoroljon masszírozó hatást a szövetekre. A fej lekerekített végei lehetővé teszik, hogy az eszköz ne sértse fel a bőrfelszínt, ugyanakkor célzottan elérje azokat az izomcsoportokat, amelyek masszírozására szolgál.

Pontmasszírozó – kemény műanyagból készült és arra tervezték, hogy masszírozza a test egyes, különálló pontjait, a nehezen elérhető izomcsoportokat, valamint stimulálja a trigger-pontokat (az izomszövet megvastagodása fájdalmat okoz).

Lapos – kemény műanyagból készült, és egyaránt alkalmas kisebb vagy akár kiterjedtebb izomcsoportok masszírozására, a mélyebb szövetek elérésére, továbbá feszültebb izomzat – pl. négyfejű combizom vagy mellizom – kilazítására.

Műszaki adatok

Méret: 23 x 40,3 x 12 cm
Névleges feszültség: 10,8 V
Kimeneti feszültség: 12,6 V
Akkumulátor: újratölthető lítium-ion cellás akkumulátor, 10,8 V, 2500mAH, 27 Wh

Higiéniai termék!


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

 • Szállítási költség
  ingyenes
  Szállítási idő
  2 - 4 munkanap

Figyelmeztetés