Kategóriák

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Kategóriák
Hírlevél
Facebook

Csatlakozzon 

facebook oldalunkhoz!MINISTIM Galván, Dia, Selektív, Tens készülék Izomstimuláló

MINISTIM Galván, Dia, Selektív, Tens készülék Izomstimuláló
53 900 Ft
Elérhetőség:
KÉSZLETEN, Kiszállítás: 2-4 munkanap

Végtagok pareticus, bénult izmainak rehabilitációja céljára, valamint inkontinencia esetén.
Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia, reumatológia, neurológia, gyermekneurológia, sebészet, gyermeksebészet, idegsebészet, urológia, szülészet-nőgyógyászat, gyermeknőgyógyászat, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, nefrológia. A készülék az orvosi gyakorlatban legtöbbet használt, illetve leginkább bevált elektromos ingeráramok előállítására alkalmas. Tizenhétféle áramformája az elektroterápia igen széles területén teszi használhatóvá a készüléket. A galvánáram, a diadynamikus áramformák és a TENS hullámformák folyamatosan, a szelektív ingeráramok TASTER kapcsoló segítségével egyenként indíthatóak. A diadynamikus és szelektív hullámalakokhoz galvanikus komponens adható. A készülék kialakítása olyan biztonságos, hogy a kezelőorvos által előírt módon házi használatra, önkezelésre is alkalmas. A páciens áramütés elleni védelmét a hálózattól való biztonságos leválasztáson túl különleges védőáramkörök biztosítják. A kezelőelektródák helytelen érintkezése, vagy a kezelőkábel szakadása esetén a kezelőáram automatikusan visszaszabályozódik. A készülékbe fixen meghatározott, 15 perces kezelési időmérés van beépítve, ennek letelte után a készülék automatikusan kikapcsol.
Galván kezelés: A legegyszerűbb elektroterápiás kezelés, melynek segítségével fájdalomcsillapítást, helyi vérbőség előidézést lehet növelni.
Iontoforézis: 
A gyógyszerek, gyógyszeroldatok a polaritástól függően nemcsak galvánárammal, hanem egyenáramú komponenssel rendelkező ingerárammal is bevihetők.
Diadynamikus áram kezelés:
A kisfrekvenciás áramkezelések közül négy áramforma használata lehetséges a készülékkel. Ezen kezelés intenzívebbé tehető valamilyen iontoforézis egyidejű használatával.
Szelektív ingeráram kezelés:
A sorvadt vagy bénult sima és haránt-csíkolt izomzat specifikus kezelési lehetősége.
Hullámformák:
A négyszögimpulzus ép beidegzésű, de sorvadt harántcsíkolt izomzat repolarizációs képességének leküzdésére alkalmas.
Az exponenciális impulzus az elfajulást mutató bénult izomzat működtetéséhez szükséges nagyobb intenzitás fájdalom-mentes bevitelére alkalmas.
Hullámcsomaggal történő stimulálás:
A hullámformák négyszög vagy exponenciális burkolójú impulzusok lehetnek. A nagyobb, de ép beidegzésű sorvadt izom-csoport működtetésére az egyes impulzusok helyett hullámcsomaggal történő stimulálás alkalmasabb. Ha viszont nagyobb bénult izomcsoport stimulálása a cél, exponenciális hullámcsomag használata javasolt.
TENS kezelés:
A bőrön át végezhető elektromos ideg ingerlés (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation = TENS), alkalmas izom és idegfájdalom csillapítására, kisebb izmok elektromos tornakezelésére. A TENS kezelés segítségével a fájdalomérzet gyors, erőteljes csökkenésére, a gyógyulási folyamat gyorsítására van lehetőség.


A doboz tartalma:

 • 2 db 50mm vezető gumi körelektróda
 • 2 db 50x100mm vezető gumilap elektróda
 • 4 db viszkóza nedvesítő kendő
 • 2 db kezelőkábel csatlakozóval
 • 2 db kezelőelektróda leszorító
 • Taster nyomógombos kapcsoló

 


Figyelem!

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékhez mellékelt használati útmutatót. 

Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.

Higiéniai termékek (testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek pl.nyál, vér, anyatej, vizelet, széklet, izzadtság, stb..) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termékek pl. a talpbetétek, lepedők, vércukormérők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, gyógyászati eszközök, fehérneműk stb..

 

  

 

 

 • Szállítási költség
  ingyenes
  Szállítási idő
  3 munkanap
  Gyártó
  THUASNE

Figyelmeztetés